Tuesday, 24 May 2011

Kopi Panggung Al-Ambiak

Salam rakyat Malaysia..Adakah anda teruja pada kopi yang kuat memberangsangkan..Haa ni dia ..sungguh PADU..Alhamdulillah saya dah try dan amalkan..Sungguh menakjubkan..Antara percaya dengan tidak akan keberkesanan dan khasiatnya!!..Di sini saya ingin anda pulak mencuba. Cuba dulu sebelum terlambat..Sebelum jiwa anda merana..!!

                       



Kandungan
Kopi segera , Krimer, Gula, Ekstrak Tongkat Ali, Guarana dan Maca
Cadangan Hidangan
1 pek untuk 2 cawan (gunakan air panas)
2 kali sehari

HARGA : RM7.00 / pek
               : RM85.00 / papan
                 (Tidak termasuk kos penghantaran)

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.
Mohd Jamil Hamid
hp :  019-477 3560
email : namdotjkr@yahoo.com.my
          jkrnamdott96@gmail.com 

  




35 comments:

  1. Saya order sepapan hari tue..sajer jer nak try..memang betul..padu lepas tuuhh...tq brother Jamil...

    ReplyDelete
  2. Huhhh..tq brother...kalu try sepeket taktau mcm mana bangkitnya diaa....tq bro..

    ReplyDelete
  3. salam bang jamil kenapa rasanya sangat pahit.

    ReplyDelete
  4. Alahai bro.. patut lah pahit semacam...saya sudah pegi bubuh satu pek dalam satu cawan ..... saya masih "panas " dari semalam sampai pagi ni bro..! pantang tegesel...

    ReplyDelete
  5. saya beli sepeket cuma rm5, camana hang promote rm7...camana saya nak meniaga ni?

    ReplyDelete
  6. http://strongmankopijantan-khuzairi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. cik radzi, sila berhubung 0135050800 jika nak berniaga... selamat berniaga

    ReplyDelete
  8. kopi ni bersih dari dadah ke?saya takut juga sebab sekarang byk produk yg effect dia serta merta selalunya di kaitkan dgn tadalanafil atau sildenafil...sebab effect lepas minum tu panas dia lain mcm je..

    ReplyDelete
  9. Saya nak beniaga...bagi kawasan Teluk Intan..Tel
    017-5730207- Mokhtar

    ReplyDelete
  10. saya dah cuba berbagai kopi tapi kopi ni memang tak boleh lawan...

    ReplyDelete
  11. saya masih ragu2 samada ada bahan kimia berbahay tak ,jika perlu paparkan sijil dari KKM

    ReplyDelete
  12. Salam semua, saya minta kwn beli di Perai jatuh RM90.00 sekotak ( 20 peket ada dalam ) jadi harga 1 pkt RM4.50. Kalau harga Sahabat kita dah RM7.00 1 pkt. Takut jugak la saya nak oder dengan Sahabat,

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Sy jual rm85 sepapan/sekotak termasuk kos penghantaran. Hubungi Ahmad di 017-6764 509

    ReplyDelete
  15. Hubungi saya untuk Pelanggan Area Kuala Lumpur dan Selangor 0192006110(atamdin)STOKIS KERAMAT

    http://atamdin.blogspot.com/2012/07/kopi-panggung-al-ambiak-pasti-hebat.html

    ReplyDelete
  16. sy nk berniaga kopi panggung,sila hubungi sy 013-7024545,area seri kembangan

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Tuan.1 papan tu brp packet ?

    ReplyDelete
  21. kesan minum kopi nie berapa lama boleh tahan maksud saya lapan jam atau satu hari... bukan berapa lama game bertahan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesannya berlaianan untuk setiap orang.
      Tetapi melalui feedback dari customer2,kadang kala kesannya sehingga setengah hari lamanya.

      Delete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Kopi Panggung RM 95 sepapan/sekotak termasuk kos penghantaran.
    Hubungi:

    017-6764 509
    013-7876 702
    (Stokis Johor Bahru & Skudai)

    kopipanggung@gmail.com
    kopi_panggung@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. Kopi mata untuk ubati katarak, rabun, silau dan berkaitan dengan mata. Juga bagus untuk pemandu lori, bas, kereta yang hendak mengelak dari mengantuk.

    www.kopimata.com.my
    017-557 9303
    kopimata@gmail.com

    ReplyDelete
  25. 1 malaysia boleh dapatkan kopi jantan dari saya penghantaran setiap hari.Makluman lanjut layari web di bawah:

    www.kopijantantradisional.com
    013-3365162

    ReplyDelete
  26. Kopi memang bagus kesannya pun memuaskan saya beli di Bt. Pahat rm6 saya hendak jadi stokis/pengedar kalau boleh tetapi harganya rm7 macammana saya hendak menjualnya?

    ReplyDelete
  27. Salam, En Zulkafli. Saya boleh beri encik RM 4.50 sepaket jika berminat. Hubungi saya 013-7876 702 / 017-6764 509 (Ahmad)-Johor Bahru/Skudai

    ReplyDelete
  28. jika ada keraguan sila pm Jamil terus
    jgn segan segan.. tapi mesti hati2.

    ReplyDelete
  29. Stokis Kuala Lumpur hubungi Atamdin 0196676966 / 0162946966. Stokis berhampiran dengan LRT Setiawangsa. www.atamdin.com.my
    http://kopipanggungalambiak.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. Kalau area Seberang Prai Utara (Kepala Batas) ada ajen tak? Tolong bagi Kontek No kalau ada.

    ReplyDelete
  31. Area perlis.sepapan rm80.sepeket rm 5...boleh cntct sya.0134010004

    ReplyDelete
  32. Hahaha...ngaceng bebb....senak org umah dibuatnye...

    ReplyDelete
  33. area johor bahru nk beli kat mane?

    ReplyDelete